Selecteer een pagina

Over mij

Over mij, mijn kennis, ervaring, plannen, doelen en mogelijkheden.

Ik ben Ronald Pijls

Laten we beginnen met wat cijfers dat staat altijd zo mooi op een website zeker als de cijfertjes ook nog eens automatisch optellen. In de afgelopen 30 jaar heb 10002 klanten gelukkig gemaakt, 25003 verschillende producten verkocht in 45 verschillende merken en branches en heb ik als accountmanager en merkspecialist 2501 kopjes koffie bij klanten gedronken.

Nou heel eerlijk ik heb ze allemaal niet precies geteld maar ik kan me zo voorstellen dat dit de aantallen zouden kunnen zijn maar het zouden er ook veel meer of minder kunnen zijn. Wat ik zou willen aantonen met deze cijfers is dat ik sinds mijn 16de in verschillende branches met en voor verschillende merken gewerkt.

Gelukkige klanten

Branches

Producten

Kopjes koffie

Het geheim van verkoopsucces ligt in het begrijpen van de problemen van klanten en in de fijngevoeligheid om er mee om te gaan. Een klant koopt geen klink omdat hij een klink wil hebben maar omdat hij de deur wilt open krijgen 

Mijn Skills

Ik help verkopers hun klanten beter te begrijpen, beter te verkopen en klanten te krijgen die ambasadeurs voor hun bedrijf, product of service worden.

Door persoonlijke of bedrijfscoaching in verdienen voor verkopers, salesprofessionals en accountmanagers in de retail en b2b bedrijven. En help marketing specialisten binnen bedrijven een beter inzicht in klanten en hun sales afdeling te krijgen.

Binnenkort online: aparte online sales training voor retail en een aparte sales training voor accountmanagers.